Zo maak je een liquiditeitsplan voor 2020

  • by
Begroting 2020 liquiditeit rijschool

Iedereen is volop bezig met de noodmaatregelingen en te bedenken hoe we deze weken financieel door komen. Maar het is minimaal net zo belangrijk om een goed plan te maken voor de tweede helft van 2020.

De belasting kun je nu uitstellen, omzet komt hopelijk snel weer op gang en wellicht heb je een microkrediet opgenomen. Hoe ga je over drie tot zes maanden je uitgestelde betaling voldoen en heb je voldoende omzet om alle verplichting straks wel te kunnen voldoen?

Grote kans dat je denkt dat dit wel goed komt zodra alles eenmaal weer gaat draaien. Wanneer het om je financiën gaat is het belangrijk om naast een gevoel ook de feiten op rij te hebben. Daarom hebben we een aantal tips en ideeën voor je op rij gezet om een doordacht plan op te stellen voor je geldstromen in de resterende maanden 2020.

Tijdens dit webinar geven we je uitleg waar je op moet letten en hoe je een financieel overzicht (een liquiditeitsbegroting) voor jezelf opstelt. Op basis van de uitleg + hand-out die je naderhand krijgt, kun je zelf een schema invullen voor jouw situatie. Op vrijdag de 15e gaan we vervolgens dieper in op de details en kun jij alle vragen aan ons stellen.

Voorkom financiële verrassingen die je die je nu kunt voorkomen en onderneem met een rustiger gevoel!

Start webinar: Maandag 11 mei om 15:00
Evaluatie webinar: Vrijdag 15 mei om 15:00
Doel: Na deze sessie heb jij een goede financiële planning voor 2020